Detalls de Contacte

Mapa

Segueix-nos a les xarxes!

Preguntes Freqüents

Les nostres propostes són per a infants d’1 a 100 anys.  Ens encanta entretenir a grans i petits.  Tenim cura que tothom es senti inclòs, sense fer distinció d’edat, gènere, raça, capacitat…

Si ja tens clar que vols que ens guardem la data no esperis més, contacta amb nosaltres i t’explicarem com fer la reserva. Normalment demanem una paga i senyal o bé fem un contracte.

En cas d’anul·lació de l’espectacle 20 dies abans de la data acordada es buscarà una nova data, òptima per a ambudes parts, sense que això comporti cap cost extra per la part contractant. Si no es troba cap data i es decideix anul·lar, es cobrarà l’import de la paga i senyal.

En cas d’anul·lació o aplaçament de l’espectacle 7 dies abans de la data acordada, es cobrarà l’import de la paga i senyal.

En cas d’anul·lació o aplaçament amb menys de 12h de la data acordada, es cobrarà el total de l’import.

*L’aplaçament o cancel·lació d’un espectacle ha de ser per causes de força major; temes de salut pública, climatologia adversa…

Ens desplacem per tot Catalunya i fins i tot més enllà. Un any vam fer un concert a Hamburg (Alemanya) i va ser brutal, el cost del desplaçament va sortir més car que l’espectacle.

Sí, tenim equip de so professional per sonoritzar espais interiors i exteriors. Fins a 500/700 persones. Treballem amb les millors marques per garantir la qualitat en cada esdeveniment.

També disposem d’equip de llums, màquina de fum, màquines de bombolles de sabó i disparadors elèctrics de confetti.

El preu depen de molts factors, època de l’any, lloc, horari, quantitat de públic, etc.

Per fer-te una idea ens movem entre els 350eu i els 1500eu. El millor serà que et posis en contacte amb nosaltres i sense compromís et farem un pressupost a mesura.

Sempre arribem uns 60’ abans, encara que depen de l’espectacle es possible que necessiem més temps. Màxim 120’.

No, és l’única cosa que de moment no fem.

Hola soc en Gerard PuSa

Vols informació, disponibilitat i pressupost?

Altres opcions

També pots omplir el formulari i et respondrem el més aviat possible