Trets Diferencials

Originalitat Artística

Treballem per tal d’oferir una experència única i emocionant.

Versatilitat d’Espectacles

Oferim un ventall ampli d’espectacles que es poden adaptar a qualsevol mena esdeveniment i públic.

Experiència de l’Equip

Ens empara l’experiència que hem anat acumulant des del 2010. Darrere cada espectacle hi ha un equip tècnic meravellós.

Interactivitat amb el Públic

El denominador comú de tots els nostres espectacles és la interacció amb el públic, involucrant-lo de manera activa i emocionant.

Compromís amb la Qualitat

Treballem per tal que cada esdeveniment sigui únic i inoblidable. Tenim el compromís d’oferir una experiència d’alta qualitat per al públic. Si hem arribat fins aquí és gràcies al boca orella.

Valors i Filosofia

Treballem per fer de l’animació i els espectacles familiars un producte de qualitat, que no infantilitzi, que sigui inclusiu i accessible a tots els públics. Com aquell qui diu…des dels 0 fins al 100 anys.

Testimonis i Reconeixements

Ens avalen més de 450 opinions, la majoria de les quals amb un excel·lent, tal com podeu comprobar en aquest enllaç.

L’EQUIP

Vivències sense fronteres

Contractant els nostres espectacles fas possible noves expedicions

Així com hem tingut la oportunitat de portar els nostres espectacles a gran part del territori català, també hem pogut internacionalitzar el nostre art recorrent diversos països de l’Amèrica Llatina (Brasil, Uruguai, Argentina i Xile) el 2016 i al Nepal el 2019.

Foren més de 150 espectacles en contextos molt diversos (faveles, zones perifèriques, en risc d’exclusió social, escoles, centres culturals, associacions de veïns/es…) amb l’objectiu de fer arribar la cultura i les arts escèniques allà on no hi arriben sovint, per tal de reivindicar el dret d’accés universal a la cultura, als seus espectacles i a l’animació!

I en aquest context de reivindicació social, pels nostres espectacles vam fomentar un intercanvi no monetari però molt ric en somriures, abraçades, mirades de complicitat, amor… i també aliments, transport i allò que necessitàvem per seguir el nostre camí.

D’aquest manera, vam sortir de la nostra zona de confort per tornar més experimentats a casa,  amb moltes ganes d’oferir més qualitat artística i humana.

Si voleu apropar-vos un xic més a aquestes vivències, podeu veure aquests dos vídeos:

Expedició Amèrica Llatina (2016)

Expedició Nepal (2019)

Pròximament…  2025?

Contacte

Detalls de Contacte

Xarxes

Segueix-nos